Vond u ons via een zoekrobot? Klik dan hier om naar de startpagina te gaan

  U bevindt zich hier: Wijnen >> Nieuwe wereld >> Chili >> Las Ninas                                                              
 CHILI 
 Vina Las Ninas

Las Ninas is het Spaanse woord voor “meisjes”. Daar worden in dit geval de eigenaars mee bedoeld, namelijk de familie Dauré van Château de Jau en Clos des Paulilles in Zuid-Frankrijk. Estelle, Emma en Laurence investeerden in Chili. Op het etiket staan hun foto’s, die elk jaar opnieuw genomen worden en die dus samen met wijn zullen verouderen. Deze vrouwen maken zeer toegankelijke en vlotte wijnen met een onmiddellijke charme die zowel in wit als in rood zeer in de smaak vallen van het publiek. De wijngaarden liggen in Apalta.

>> Lees meer op de site van Las Ninas: www.vinalasninas.cl
WIT
Chardonnay Las Ninas 2012 € 9.65
Deze Chardonnay wordt volledig met de hand geplukt. Het eikenhout van de vatrijping is heel mooi geïntegreerd en brengt alleen wat structuur en vettigheid in de wijn en vanille in het aroma.  
 
ROOD  
Cabernet Sauvignon Las Ninas 2010 € 9.65

Ongelooflijk fruitig en toegankelijk voor een Cabernet Sauvignon. Een krachtige en geconcentreerde wijn met stevige maar toch zachte tannines.

 
 
Tacon Alto Las Ninas 2006 € 16.65
De topcuvée is Tacon Alto, een vat vol vrouwelijke charme van Cabernet Sauvignon, Merlot en Carmenère en met een prachtige presentatie. De naam betekent “hoge hieltjes”. Daardoor willen de makers aangeven dat ze geen inktzware ondrinkbare blockbuster willen maken maar een wijn die uitblinkt in finesse en raffinement. Chili is op weg te bewijzen dat het ook topcuvées kan voortbrengen!  
   Andere Chileense wijnen
Prijzen steeds inclusief BTW, per bestelling vanaf 12 flessen - ook gemengd
Voor bestelling: mail  bestel@vinas.be  | Voor offerte horeca: mail: horeca@vinas.be

 

© Wijnhuis Vinas 2013