Vond u ons via een zoekrobot? Klik dan hier om naar de startpagina te gaan

  U bevindt zich hier: Wijnen >> Nieuwe wereld >> ArgentiniŽ >> Bodega Renacer                                                              
 ARGENTINIň 
 Bodega Renacer - Mendoza
    

De wijnen van de Bodegas Renacer zijn een volledig nieuwe ontdekking. Het is een kleine eigendom van maar enkele tientallen hectaren, gespecialiseerd in het maken van slechts twee wijnen, beide van de Malbec. De wijngaarden liggen wel in het allerbeste deel van Mendoza, meer bepaald in Lujan de Cuyo), en zijn gemiddeld 50 jaar oud, niet-geŽnt. De lijst met onderscheidingen is zeer lang.  

>> Lees meer op de site van Bodega Renacer:  www.bodegarenacer.com.ar    
Bodega Renacer Malbec Punto Final Classic 2011 Ä 8.95
Een prachtige fruitige Malbec met een rijk boeket, een levendig mondgevoel met rode zwarte bessen met ondertonen van zwarte peper en vanille, en een volle fluwelige textuur. De druiven worden met de hand geplukt in kleine manden, en vergisten in inox cuves. Ze rijpen 10 maanden in de cuves, en hebben een heerlijke superrijpe stijl. De 2008 kreeg 90 punten van Parker en won de gouden medaille in de Decanter awards...
 
Bodega Renacer Malbec Punto Final Reserva 2009 Ä 18.45
Prachtige Malbec, vakkundig gemaakt met 10 maanden rijping in eiken vaten. De druiven zijn afkomstig van dezelfde 50-jaar oude wijngaard maar de rendementen zijn lager. Een wijn met een dieprode kleur met intense paarse schittering, complex en krachtig, mooi gestructureerd en met een lange afdronk. De 92 Parker-punten hebben deze wijn wat duurder gemaakt, maar het blijft een prachtige prijs/kwaliteitverhouding.    
 

 

 
Prijzen steeds inclusief BTW, per bestelling vanaf 12 flessen - ook gemengd
Voor bestelling: mail  bestel@vinas.be  | Voor offerte horeca: mail: horeca@vinas.be

 

© Wijnhuis Vinas 2005-2012