WELKOM TOPWIJNEN (Parker 90+)
  Welkom op de website van Wijnhuis Vinas. Onze specialisatie ligt bij wijnen uit Frankrijk (vooral Bordeaux en zuidelijke Rhône), de rest van Europa (vooral Spanje en Oostenrijk) en de Nieuwe wereld (Argentinië, Australië, Chili en Zuid-Afrika). Wij werken met eerlijke, familiale wijnbedrijven die ecologisch verantwoorde en gezonde wijnen produceren.   Wilt u ons "live" ontmoeten dan bieden wij u die mogelijkheid op degustatieavonden bij u thuis, op één van onze evenementen, of u kan langskomen in Hasselt.
 


Robert Parker hoeven we de wijnliefhebber niet meer voor te stellen. Met zijn befaamde 100-punten schaal beoordelen zijn medewerkers al decennia lang wijnen op een onafhankelijke en neutrale manier. Een score van 90 of hoger is praktisch altijd een garantie voor een topwijn. Ze leveren naast veel drinkplezier meestal ook meer rendement als een deposito op de bank of op de beurs.Voor recentere wijnen volgen we eerder de scores van Neil Martin of Jeb Dunnuck, maar voor de oudere jaargangen blijft Parker de referentie.

Wijnhuis Vinas biedt een aparte selectie van bijna onvindbare en perfect bewaarde topwijnen als Lafleur Petrus, Trotanoy, Lafite Rothschild, Clos St Jean, Yquem enz met scores van 90 en (veel) meer.

Bezoek de speciale pagina topwijnen: klik hier 

 

 
WIJNAROMAKOFFER van Arsan

Simply the best: de geurkoffer 60 aroma's vastgelegd in wax: veel beter dan flesjes met vloeistoffen. Nu ook doosjes van 20 geuren. Standaard met Nederlandstalige handleiding (FR, ENG en Duits op bestelling.  

                  IN PRIJS VERLAAGD !

AROMAKOFFER 60  
245
    Nu slechts € 235 (incl BTW) & gratis verzending in België

AROMADOOS     20                      
Slechts € 120 (incl BTW) & gratis verzending in België

 >> lees meer               
 >>
naar het bestelformulier

CORONA UPDATE   


Wij nemen de dreiging van het Corona/Covid19 virus heel ernstig en houden ons strikt aan de bepalingen van de Federale overheid. Als wijnhandel blijven wij in bedrijf, maar we werken volledig online.

Bestellingen zelf afhalen is momenteel niet mogelijk, u kan ze uiteraard wel bij u thuis laten leveren. In een straal van ongeveer 30 km rond Hasselt doen wij dat momenteel zelfs gratis voor elke bestelling vanaf 45 euro. Desgewenst kan u ook wijnen reserveren en ze na de lockdown komen ophalen.

Leveren doen wij zelf (liefst met betaling via overschrijving) We zetten de dozen aan uw voordeur af) of verzenden via DPD of postpakket. Flessen en dozen worden door onze zorgen virusvrij verstuurd.


En denk eraan: het is pas écht crisis als er geen wijn meer in huis is :-)
N

BLIJF OP DE HOOGTE  Ontvang regelmatig de laatste nieuwtjes over de oogstberichten in Frankrijk en de Nieuwe Wereld, wetenswaardigheden en innovaties op gebied van wijn, evenementen waarop u bij ons kan wijnproeven en over nieuwe domeinen en wijnen in ons assortiment.

 

WEBSHOP

Op deze website vindt u alle informatie over onze wijnen. Wilt u rechtstreeks naar de webshop, klik dan om eenvoudig online te bestellen op www.wijnhuisvinas.be.

                               


 

         
 

© Wijnhuis Vinas 2005-2018