Vond u ons via een zoekrobot? Klik dan hier om naar de startpagina te gaan

  U bevindt zich hier: Overzicht catalogus >> Accessoires >> Geurkoffer                                                  
 Geurkoffer of AROMAKOFFER

  Geschenkverpakkingen | Geurkoffer | Bewaarkasten | Allerlei

  

 Aromakoffer Arson

AROMAKOFFER  60 GEUREN

De aromakoffer werd speciaal ontworpen voor alle wijnproevers die hun vermogen om geuren te herkennen voortdurend willen bijscherpen. Het bevat zestig flesjes met eenvoudige geuren van onder meer vruchten, bloemen en kruiden die allemaal ook in het boeket van wijn voorkomen.

De geurstoffen worden vastgehouden in paraffine. Dat is niet vloeibaar (zoals bij de andere merken). Daardoor blijft de geur veel langer (zeker 7-8 jaar) en is de kostbare geurstof niet verdwenen als er eens een potje omvalt.

Inbegrepen in deze geurkoffer is ook een instrument om tot vier geuren tegelijk te beoordelen en vooral een uniek boekje over de geuren van wijn (naar keuze in het Frans of Nederlands)

Prijs:  245   235 incl BTW (met handleiding, lijst met geuren en uniek boekje over wijngeuren). De documentatie is standaard in het Nederlands, maar op vraag ook verkrijgbaar in het Frans, Engels en Duits.  

 

           Geurkoffer Arsan 60 aroma            Wijngeuren aroma kistje 12 geuren

DOOSJE MET 20 GEUREN

Er bestaat ook een "light-versie": een houten geschenkdoos met 20 geuren. Dit bestaat zowel in een basisassortiment, als een doosje met specifiek de geuren van witte wijnen, of van rode wijn, of van een bepaalde streek. Een prachtig relatiegeschenk voor de vriend of relatie die alles al heeft ! Ook hierbij is nu een boekje inbegrepen over wijnaroma's.

Prijs:  120 (incl BTW)  

Wij houden deze geurkoffers NIET in stock maar bestellen rechtstreeks bij de Luxemburgse producent zodra u bestelt. Zo bent u altijd zeker dat u een vers exemplaar krijgt met een maximale gebruiksduur. In principe kan u de koffer ontvangen drie (werk)dagen na definitieve bestelling.

Indien u de geurenkoffer niet zelf kan afhalen kunnen wij ze verzenden. Dit gebeurt met Kilopost, en vanaf nu GRATIS IN HEEL BELGIE. (Naar Nederland of andere landen binnen Europa: vraag ons). Indien het pakketje wordt afgeleverd op een ogenblik wanneer u niet thuis bent, dan kan u het later afhalen in uw postkantoor.

Prijzen steeds inclusief BTW.
Voor bestelling: mail  bestel@vinas.be

 

Wijnhuis Vinas 2005-2021