WIE ZIJN WIJ
       

Wijnhuis Vinas is gespecialiseerd in het zoeken naar wijnen met een excellente verhouding tussen prijs en kwaliteit. De nadruk ligt op nog relatief onbekende wijnen en producenten uit Frankrijk en de "nieuwe wereld". Ze zijn vaak onbekend, maar voor wie ze proeft blijven ze niet lang onbemind.  Daarom vindt u hier de wijnen van  vakbekwame individuele wijnbouwers die met hart en ziel aan hun wijn werken.     

Om deze wijnen te ontdekken zijn we vaak op pad. Op de Mondial van de wijn, beurzen, degustaties bij makelaars. Maar vooral -en liefst van al- bij de wijnbouwer zelf, in zijn kelder en zijn wijngaard. 

 

      
De naam VINAS is samengesteld uit twee delen. Vanzelfsprekend staat "VIN" voor wijn. De "AS" slaat op "assistentie". Het is immers niet onze bedoeling om alleen maar wijn te verkopen. We willen u ook  assistentie bieden het proeven en leren kennen van wijn, het combineren van wijnen en gerechten en het omtoveren van wijnflessen tot feestelijke geschenkdozen en –kisten. Daarom organiseren wij op aanvraag wijncursussen en wijndegustaties. Op aanvraag maken we gepersonaliseerde etiketten. Horecaklanten kunnen ook de zorg voor de aanmaak van hun promotiematerialen aan ons toevertrouwen: tafelsets voor de “wijn van de maand”, folders, wijnkaarten, het hoort allemaal tot de mogelijkheden.
Om te weten waar u ons kan vinden, klik op contactgegevens

 

© Wijnhuis Vinas 2005