WIJNPROEVEN

           

Als u de wijnen van Wijnhuis Vinas wil proeven dan kan dat op verschillende manieren. Zo nemen we regelmatig deel aan beurzen en organiseren we af en toe zelf degustatiedagen, zoals u kan zien op de pagina "events". 

We kunnen ook op uw vraag degustaties organiseren. Bent u met een groep vrienden, een club wijnvrienden, een groep familieleden of collega's van minstens een tiental personen, dan organiseren wij voor u een degustatie ter plaatse. Dat kan bij u thuis zijn, of in het bedrijf of de instelling, of in een leuke locatie.

U kiest een aantal wijnen uit deze lijst die u wil proeven of vraagt ons een selectie te maken op basis van uw voorkeur. De wijnen worden uitgebreid voorgesteld, inclusief commentaar over de streek waar ze vandaan komen, achtergronden over de wijnbouwer, tips voor het combineren met gerechten, enz.

Wij vragen voor deze avond een deelname in de kosten van de geproefde wijnen, en afhankelijk van de afstand eventueel een kilometervergoeding. De kostprijs hangt dus vooral af van de wijnen die u wil proeven. Voor een gemiddelde van een viertal witte en een viertal rode wijnen en een groep van 10 personen rekent u gemiddeld op 8 10 euro per persoon. Indien u wenst zorgen wij ook voor aangepaste hapjes.

Over de praktische kant hoeft u zich weinig zorgen te maken: wij brengen alles mee: proefglazen, brood, water, papier en pennen, indien nodig zelfs wit tafellaken

Interesse? Mail ons voor een prijsofferte op info@vinas.be

 

Wijnhuis Vinas 2023